måndag 7 mars 2011

Våren närmar sig och med den kommer LACE!

Ja under helgen som gått så har nog dom flesta haft lite vårkänslor.
Hela 6+ hade vi här i Söndags!
Den 11e mars släpper Boråstapeter sin senaste kollektion Lace. En helt klart romantisk kollektion men samtidigt tuff, spännande! Mjuka pasteller blandas med mörkt lila och svart. Du hittar mönster i form av stora rosor, spets (lace på engelska) och paisley. Som så många andra tapet kollektioner nu för tiden så finns det även några fototapeter med. Den stora rosa rosen är ju bara helt underbar!




Något som är riktigt kul är att dom lägger ner så mycket arbete med kollektionskatalogerna. Borås och Eco tapeter lägger som regel hela 3 dagar på att fota fina miljöer där deras tapeter kommer till sin fulla rätt. Det blir så mycket roligare att bläddra i en katalog där man see hur fint det kan bli!
Det är även roligt att dom snappar upp trender som dom tar med i sina miljöer, som den runda rosa kudden i bilden nedan. Den kommer ifrån H&M home och många känner nog igen den då den synts i flera inredningsreportage. Jag skulle inte ha något emot att ha en sådan i mitt hem!




En annan fin kudde, också den ifrån H&M home är denna:
Om ni kikar lite extra så ser ni att även den kudden är med på miljö bilden, fast i mörkt lila.


En sista i samma stil är denna, ifrån Hemtex Dom har ju dessutom ett bra pris på prydnadskuddar nu där du kan köpa 3st och betala för 2st!



Nu är det dags för mig att ta och lägga ett utav trollen. Dom är riktigt trötta efter en förmiddag på Stellas Lekland tillsammans med härliga vänner. 
Kan verkligen rekomendera ett besök dit, kul för både stora och små!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar